Pentru ca esti diferit, acest fapt trebuie sa-l cunoasca si ceilalti. Cu aplicatia ta de comenzi iti individualizezi bussines-ul si iesi din tiparele comune ale aplicatiilor de comenzi "all in one", astfel incat doar sigla afacerii tale va fi prezenta in smartphonurile clientilor tai.
Aplicatia de comenzi va fi 100% personalizata cu brandul tau, publicata pentru android si iphone

Autentificarea clientilor in aplicatia de comenzi construieste si alimenteaza baza de date cu numele, emailul, telefonul si data de nastere ale clientilor, ba mai mult, aduna nformatii despre preferintele acestora si garanteaza fidelizarea anumitor clienti prin acordarea optionala de reduceri in zilele de nastere.

Notificarile Push reprezinta cea mai rapida cale de informare catre toti clientii tai. Prin intermediul lor poti transmite concomitent catre toti utilizatorii notificari push cu imagine si text, astfel incat poti prezenta servicii si produse noi din portofoliu, poti comunica ofertele promotionale. Sau poti sa anunti un eveniment (ex. 5 ani de la deschidere)

Comunicare rapida si eficienta a statusului comenzilor catre clientii tai prin intermediul panoului de administrare al aplicatiei. Orice modificare a comenzii (preluata, modificata, in curs, expediata, anulata) este notificata instant catre client, avand totodata posibilitatea de a recomanda un produs similar, in cazul in care un produs solicitat nu exista pe stoc sau de a anula comanda cu explicatiile necesare.

Promotiile si reducerile apar pe prima pagina, precum si in categora lor din aplicatie, generand optional notificari push trimise concomitent catre toti utilizatorii aplicatiei sau un email personalizat cu brandul tau.

Ecranul de intampinare reprezinta una sau mai multe pagini care apar inainte de deschiderea aplicatiei, configurabile cu poza, sigla si descriere.

Stirile si noutatile sunt elemente care apara pe prima pagina a aplicatiei. Aici poti anunta produsele si servicii noi din portofoliu, un eveniment sau o promotie. Pentru fiecare element se poate configura un titlu, o poza si o descriere.

Orice modificare facuta prin intermediul panoului de administrare se realizeaza instant si in aplicatie.

Produsele pot fi sincronizate cu site-ul deja existent, printr-un format JSON corelat din panoul de administrare. JSON-ul poate fi creat de un reprezentant al firmei tale sau poti apela la tehnicienii nostrii.

Iti poti crea si manageria propia aplicatie prin intermediul panoului de administrare fara cunostinte tehnice de specialitate.

Sumar al vanzarilor lunare, saptamanale si zilnice
Media comenzilor efectuate pe client
Timpul de raspuns al comenzilor. Cat de repede s-a trecut comanda ca preluata si cat de repede s-a expediat.
Feedback de la clienti. Cati au refuzat comenzile si de ce
Cat de mult s-a vandut un produs in timpul promotiei si cat s-a vadut fara promotie pe acelasi interval de timp

Server

Notificari Push

Cloud icon

Esti permanent aproape de clientii tai prin intermediul notificarilor push nelimitate.

Aplicatia ta

Website icon

Sigla afacerii tale prezenta in smartphone-urile clientilor, aplicatie personalizata 100% cu brand-ul tau, publicata pentru Android & iPhone.

Sincronizare date live

Dedicated icon

Orice modificare facuta prin intermediul panoului de administrare se realizeaza instant si in aplicatie.

Statistici

Reseller icon

Sumar al vanzarilor,timpul de raspuns al comenzilor,feedback de la clienti,rata de succes a unei promotii.

Pentru un plan tarifar personalizat contactati-ne!

Cere oferta