feature

Carte vizita electronica

Ofera utilizatorului accesul gratuit la serviciul cu ajutorului caruia isi poate crea propria carte de vizita. Permite personalizarea cartii de vizita potrivit preferintelor titularului prin inserarea siglei sau a unei imagini reprezentative.

feature

Usor de distribuit

In concordanta cu tendintele moderne de comunicare si transmitere a informatiilor, serviciul asigura utilizatorului distribuirea cartii de vizita electronica prin cod QR sau accesarea unui link personalizat.

feature

GPS

Acces permanet la GPS-ul Google, prin intermediul caruia poti indruma clientii/partenerii la sediu companiei usor si rapid.

feature

Actualizari live

Simplitatea conceptului asigura posibilitatea utilizatorului de a isi configura si actualiza in timp real datele de contact, fara cunostinte de specialitate. Toate datele pot fi modificate oricand fara a fi necesar schimbarea QR-ului sau Link-ului.

feature

Adaugare in agenda

Localizarea, apelarea, transmiterea de e-mail-uri si adaugarea titularului la contacte se realizeaza automat prin functiile aplicatiei de pe orice dispozitiv printr-un simplu click.

feature

Tehnologia avanseaza

Simplu, modern si inovativ conceptul te introduce in noua generatie de comunicare si transmitere a informatiilor de contact.

Pentru a continua cu serviciul SmartCard inregistreaza-te sau conecteaza-te!

Cont nou